• slide

(Duo) E-chopper plezier op Texel

 

Verken ons eiland op een milieuvriendelijke scooter!

De (Duo) E-chopper is een milieuvriendelijke en stoere E-Cruiser of E-Rider, waarop je heerlijk relaxed ons eiland kunt ontdekken. Zijn uiterlijk is gebaseerd  op de Amerikaanse motorfiets Harley Davidson. Sleutel om en starten maar! Je rijdt echter altijd zonder lawaai en zonder uitstoot. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt bezoek je op deze elektrisch aangedreven chopper de meest bijzondere plekjes van Texel! Wij verhuren de enige echte E-chopper van Spyder Wheelz  als  exclusief partner op Texel.

Sinds maart 2021 verhuren we ook ouderkind E-choppers ofwel  Duo E-choppers Deze Duo E-choppers zijn speciaal voor de gezinnen die samen met de kinderen achterop over Texel willen Cruisen . In deze Duo E-choppers zitten dubbele accu's, en  zodoende kan er afhankelijk van buitentemp, gewicht enz. van 70 t/m 100 km mee getourd worden.  Door ons ook uitermate Texel-Proof bevonden!

Direct reserveren

reserveer direct

Direct een E-chopper huren op Texel? Bel Michel!

Reserveerformulier

Wat kost een (Duo) E-chopper huren op Texel?

Graag op het reserveringsformulier bij opmerkingen aangeven welk dagdeel je wilt of een hele dag.

-Ochtend Dagdeel 1  van 10.15 t/m 13.15

-Middag   Dagdeel 2  van 13.30 t/m 16.30

 

 

Bij huur van een hele dag (€50,-) kun je tussendoor een nieuwe accu ophalen als dat nodig is.

Het is leuk om bv eerst de onderkant van het eiland te ontdekken, dan de accu omruilen voor een nieuwe en dan de bovenkant te ontdekken. Zo kun je in 1 dag het hele eiland met de E-chopper beleven. Je zult afhankelijk van de buitentemperatuur,de windkracht en de hoeveelheid gas dat je geeft, gemiddeld tussen de 35 en 60km met een volle accu kunnen rijden. Te vergelijken met een E-bike die bij volle belasting ook niet zijn opgegeven actieradius zal halen. 

  Per dagdeel (3 uur)
maandag t/m Zondag € 30,- per  (duo) E-chopper

 

Wij verhuren zelf onze (Duo) E-choppers alleen vanaf de locatie Maricoweg 4 in Den Burg. Dus niet op locatie of de veerhaven of de Cocksdorp.

 

Onze collega in de Koog aan de brink 6, heeft ook onze (Duo) E-choppers in de verhuur. Die kun je zelf boeken op hun eigen online bestelprogramma. www.fietsverhuurdekoog.nl 

Reserveerformulier

Het maken van een reservering via dit formulier is op aanvraag. Wij nemen altijd zo snel mogelijk contact op om de reservering te bevestigen en door te spreken.

 

*vrijblijvende reservering

*geen reserveringskosten of vooruitbetaling

*op de dag zelf nog te annuleren bij slecht weer
*pinnen mogelijk

 

Bedankt voor uw bericht, we zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.
    Ik ga akkoord met het Privacy beleid