• slide
  • slide
  • slide
  • slide
  • slide

Leukste groepsuitjes op Texel

Solexverhuur Texel zorgt voor hilariteit en plezier

Binnenkort een familiedag, vriendenuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Texel is een uitstekende locatie voor gezellige groepsuitjes. Met Solexverhuur Texel wordt jouw uitje een groot succes!

Reserveer direct online

 

Reserveer online Reserveer online

Solex/E-chopper huren als groepsuitje

Wij houden ons bezig met waar we goed in zijn. Verhuren en service verlenen, en onderhoud plegen aan onze solexen/scooters/E-choppers.  Dus het leveren van goed materiaal! 

Arrangementen laten we over aan ervaren partners die dat veel beter kunnen dan wij.

Maar mocht je er zelf niet uitkomen om een leuk dagvullend programma te maken, kun je ons altijd bellen of mailen voor tips/informatie. Dan kunnen we samen zonder extra kosten een mooi dagje samenstellen!  Ps. je krijgt altijd een goede kaart van Texel mee met tips en een leuke route!

Het is ook een aanrader om bij de veerhaven te starten, en de solexen in te leveren bij de eigen locatie in Den Burg.  Op loopafstand kun je dan naar de Familiebrouwerij Diks  voor een rondleiding in de brouwerij en het proeflokaal voor een proeverij! 

Of inleveren in Den Burg en daarna lekker even shoppen, en om een hapje en een drankje gaan! Zo hoef je ook  geen rekening meer te houden met alcohol gebruik, wat je ook op een solex je rijbewijs kost,  en kun je met de connexxion-bus of Texelhopper weer naar de veerhaven. Zo heb je maximaal rendement van je dagje Texel!

 

Welkom

Texel is een gastvrij eiland. Overal zul je leuke restaurantjes en terrasjes tegenkomen waar  je welkom bent voor een hapje of een drankje. Het is dus geen probleem om op de "bonnefooi" gewoon lekker te touren en je laten verrassen door wat je onderweg tegenkomt. 

 

Complete arrangementen

Complete arrangementen laten we verzorgen door de 3 beste Texelse partners en een aantal "overkantse" bureau's waar je echt persoonlijk geholpen wordt!   

Solex puzzeltochten, rally's, gps-tochten, en een compleet verzorgd dagjetexel met Texelse gids en begeleiding. Alles is mogelijk en ze maken exclusief gebruik van de solexen van Solexverhuur Texel! 

 

Neem vrijblijvend contact op met hen voor de mogelijkheden:

 

Teambuilding Texel, Teambuilding en activiteiten bureau.          Morten &  Juliet

TexelEventz,  Voor de leukste groepsuitjes naar Texel.     Monique

Texeltrips,   Organisatiebureau, (bedrijfs) uitjes.            Annemarie

Ienvent,   Bedrijfsuitjes en Teambuilding.    Ineke

Eigenwijze Evenementen,   Hans-Peter  &  Miranda

 

Een solex huren op Texel is een populair en veelgevraagd groepsuitje op Texel. Niet zo gek als je het ons vraagt: een dagje op de solex staat garant voor hilariteit en plezier. Wij hebben de beschikking over ongeveer 80 solexen, 100 E-choppers, 25 E-kickbikes 25 E-fatbikes en nog een 50 E-scooters en 30 benzine scooters  De ervaring heeft geleerd dat 3 uur op de solex een prachtig mooie belevenis is. Onderweg zwaaien en lachen de mensen naar je. En je kunt op een originele manier heel veel van het eiland zien.

 

Voor een verjaardagsuitje of vrijgezellendag hebben we de beschikking over speciale Roze  E-choppers. Hiermee valt de vrijgezel of jubilaris zeker op!

 

Als extra service hebben we voor op de solex beschikking over lekker warme stuurmoffen mocht je op een koude dag geen handschoenen mee hebben. 

Het is ook een aanrader om op onze locatie in Den Burg bij aanvang even een foto te maken met de echte oude leren jassen en de leren kapjes op!  

 

Ook de E-Fatbikes zijn een echte aanrader voor de jeugd vanaf 1.55m die niet achterop meer willen bij hun ouders en zo stoer mee kunnen cruisen over Texel!

Meer over solex huren Meer info