• slide

Duo E-chopper plezier op Texel

 

Verken ons eiland op een milieuvriendelijke scooter!

De Duo E-chopper is een milieuvriendelijke en stoere E-Cruiser of E-Rider, waarop je heerlijk relaxed ons eiland kunt ontdekken. Zijn uiterlijk is gebaseerd  op de Amerikaanse motorfiets Harley Davidson. Sleutel om en starten maar! Je rijdt echter altijd zonder lawaai en zonder uitstoot. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt bezoek je op deze elektrisch aangedreven chopper de meest bijzondere plekjes van Texel! Wij verhuren de enige echte E-chopper van Spyder Wheelz  als  exclusief partner op Texel.


Onze Duo E-choppers zijn speciaal voor de gezinnen die samen met de kinderen (van ongeveer 3 of 4 jaar oud tot maximaal 12 jaar oud ) achterop over Texel willen Cruisen . In deze Duo E-choppers zitten dubbele accu's, en  zodoende kan er afhankelijk van buitentemp, gewicht enz. van 70 t/m 100 km mee getourd worden.  Door ons ook uitermate Texel-Proof bevonden!  Als de kinderen ouder zijn als 12 en zo'n 1.55mtr groot zijn mogen ze zelf op een stoere E-Fatbike rijden!

Reserveer direct

Reserveer direct online

 

Reserveer online Reserveer online

Wat kost een Duo E-chopper huren op Texel?

Online kun je aangeven of je voor een dagdeel (3 uur) of een hele dag (tot 18:00) wilt huren.

 

Met een Duo E-chopper hoef je niet halverwege een accu te wisselen en kun je het hele eiland ontdekken. Je zult afhankelijk van de buitentemperatuur,de windkracht en de hoeveelheid gas dat je geeft, gemiddeld tussen de 70 en 100km met een volle accu kunnen rijden. Te vergelijken met een E-bike die bij volle belasting ook niet zijn opgegeven actieradius zal halen.

  3 uur  Per dag (10.00 - 18.00 uur)

Maandag t/m

zondag

€ 40,- € 60,- 
Online reserveren Online reserveren

 

Onze collega in de Koog aan de brink 6, heeft ook onze grote ouder-kind  Duo E-choppers in de verhuur. Die kun je zelf boeken op hun eigen online bestelprogramma. www.fietsverhuurdekoog.nl 

Ook op de veerhaven worden ze verhuurd   www.fietsverhuurtexel.nl