• slide

E-chopper plezier op Texel

 

Verken ons eiland op een milieuvriendelijke scooter!

De E-chopper is een milieuvriendelijke en stoere E-Cruiser of E-Rider, waarop je heerlijk relaxed ons eiland kunt ontdekken. Zijn uiterlijk is gebaseerd  op de Amerikaanse motorfiets Harley Davidson. Sleutel om en starten maar! Je rijdt echter altijd zonder lawaai en zonder uitstoot. Ecologisch, energiezuinig en efficiënt bezoek je op deze elektrisch aangedreven chopper de meest bijzondere plekjes van Texel! Wij verhuren de enige echte E-chopper van Spyder Wheelz  als  exclusief partner op Texel.

 

Sinds maart 2021 verhuren we ook ouderkind E-choppers ofwel  Duo E-choppers 

Direct reserveren

Reserveer direct online

 

Reserveer online Reserveer online

Wat kost een E-chopper huren op Texel?

De E-chopper kan gehuurd worden voor een dagdeel ( 3 uur) of de hele dag. Bij huur van een dagdeel kun je in het online reserveringsformulier een starttijd kiezen. Op zaterdagen zijn er voor de dagdelen twee startmomenten welke starten om 10:00 en 13:30.
 

Bij huur van een hele dag mag je tussendoor een nieuwe accu ophalen als dat nodig is.

Het is leuk om bijvoorbeeld eerst de onderkant van het eiland te ontdekken, dan de accu omruilen voor een nieuwe en dan de bovenkant te ontdekken. Zo kun je in 1 dag het hele eiland met de E-chopper beleven. Je zult afhankelijk van de buitentemperatuur,de windkracht en de hoeveelheid gas dat je geeft, gemiddeld tussen de 30 en 50km met een volle accu kunnen rijden. Te vergelijken met een E-bike die bij volle belasting ook niet zijn opgegeven actieradius zal halen. 

  3 uur  Per dag (10.00 - 18.00 uur)

Maandag t/m vrijdag

zondag

€ 32,50  € 50,- (incl. extra accu)
zaterdag  € 37,50  € 55,- (incl. extra accu)
Online reserveren Online reserveren

 

Onze collega in de Koog aan de brink 6, heeft ook onze grote ouder-kind  (Duo) E-choppers in de verhuur. Die kun je zelf boeken op hun eigen online bestelprogramma. www.fietsverhuurdekoog.nl

Ook op de veerhaven worden ze verhuurd www.fietsverhuurtexel.nl